Kompanitë Rajonale të Ujësjellëseve në Republikën e Kosovës

Klikoni mbi hartë, për t’u lidhur me faqet zyrtare të KRU-ve

Katalog 2020

Për të përmbushur misionin dhe qëllimin, SHUKOS ofron mbi dhjetë shërbime të ndryshme për anëtarët e vet. Me të cilat mund të njoftoheni më në detaje duke shfletuar katalogun. 

Aktivitetet e fundit

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video


Kjo faqe është realizuar
me ndihmën e Projektit RCDN

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org