Hulumtime për Sektorin e Ujit

Ndërmarrja, përcjellja dhe promovimi i hulumtimeve në sektorin e ujit. SHUKOS ka përgatitur studime mbi vështrimin studimor të konsumatorëve me qëllim të identifikimit të problemeve, pakënaqësive, nevojave dhe të kërkesave të tyre dhe vazhdon të punoj në këtë drejtim.
Përveç kësaj SHUKOS ka në dispozicion të anëtarëve të saj librarin profesionale me libra nga:
IWA, AWWA, revista shkencore nga universitete të ndryshme për sistemet e ujësjellësve dhe dokumente e strategji të rëndësishme për zhvillimin e sektorit të ujit.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org