Trajnime

SHUKOS ka departamentin e saj për Trajnime dhe Zhvillim Profesional përmes së cilës synon të punoj në ngritjen e kapaciteteve të stafit të KRU-ve. Këto trajnime zhvillohen në bazë të kërkesave dhe nevojave të paraqitura nga vet anëtarët në lidhje me tema të ndryshme. Trajnimet janë të ndara në tri grupe të ndryshme:

 • Trajnime që ofron vet SHUKOS
 • Trajnime të përbashkëta SHUKOS&SHUKALB
 • Trajnime në bashkëpunim rajonal dhe ndërkombëtarë
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org