Lobim & Advokim

Përmes bashkëpunimit të përhershëm me institucionet qeveritare- vendimmarrëse të nivelit qendror dhe atij lokal në bashkëpunim me Asociacionin e Komunave të Kosovës (AKK), bashkëpunimin me KFOR, FSK, OJQ, kompani private, media, në veçanti me donatorët aktiv në sektorin e ujit dhe përfaqësues diplomatik SHUKOS kryen aktivitete lobimi dhe advokimi në interes të anëtarëve të saj.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org