Bashkëpunim Ndërkombëtare – Rrjetëzim

SHUKOS përmes rolit të saj si një shoqatë që bashkon të gjithë KRU-të e Kosovës në një vend ka arritur të krijoj bashkëpunime të shumta me organizata tjera që kanë qëllime dhe interesa të ngjashme. Duke filluar me bashkëpunimin me SHUKALB si shoqata motra SHUKOS ka hapur rrugën drejt shoqatave të tjera ndërkombëtare, që nga viti 2002 SHUKOS është anëtare e Shoqatës Ndërkombëtare të Ujërave (IWA), Shoqatës Amerikane të Ujërave (AWWA) deri në 2013 dhe nga 2010 anëtare e Shoqatës Ndërkombëtare të Ujësjellësve të Zonës Ujëmbledhëse të lumit DANUB (IAWD).
SHUKOS bashkëpunon me shoqatat në Ballkanin Perëndimor, Evropën dhe përtej saj. Për promovimin e zhvillimit të shërbimeve të ujësjellësit dhe ngritjen e qëndrueshmërisë së qeverisjes lokale në bashkëpunim me ujësjellësa për zhvillim të kapaciteteve duke bashkëpunuar me Projektin Rrjeti Regjional për Zhvillimin e Kapaciteteve (RCDN).

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org