Fushata ndërgjegjësimi

SHUKOS në aktivitet e saj vjetore ofron edhe fushata për vetëdijesim dhe realizon projekte edukative me qëllim të sensibilizimit të qytetarëve. Aktivitet e saj i realizon për grupe të ndryshme duke filluar nga moshat më të reja si nxënës apo student e deri te grupet e të moshuarve dhe të gjitha kategorive. Këto aktivitete realizohen përmes lojërave shpërblyese për konsumatorët, botimin e broshurave edukative për njohuri elementare mbi ujin, pastrimit të lumenjëve dhe liqeneve si dhe shumë aktiviteteve të tjera.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org