Konferenca

Edukimin plotësues të personelit të anëtarëve të saj përveç nëpërmjet trajnimeve SHUKOS e bënë edhe duke ofruar kurse të shkurta, seminare, panaire dhe konferenca me përmasa ndërkombëtare.
Storia e suksesit në këtë drejtim qëndron Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike e cila organizohet nga SHUKOS & SHUKALB event ky që në vitin 2019 ka arritur të numëroj mbi 500 pjesëmarrës nga më shumë se 17 shtete të ndryshme të botës.
Për më shumë vizito: http://balkansjointconference.org/

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org