Projekte dhe Programe për Zhvillim të Kapaciteteve

Për të përmbushur objektivin e ofrimit të produkteve të zhvillimit të kapaciteteve dhe përmirësimit të performancës së KRU-ve, SHUKOS ofron programet si në vijim:

 • Programi i Grupit të Profesionistëve të Rijnë të Ujit (PRU)
 • Programi i Përbashkët i Trajnimeve SHUKOS & SHUKALB
 • Programet D-Leap për Zhvillimin e Kapaciteteve – Akademia D-Leap
 • Rrjeti Regjional për Zhvillimin e Kapaciteteve (RCDN)
 • Projektin “Shërbime Këshillimore për Menaxhimin e Aseteve për Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime në Evropën Juglindore” (SEEAM)
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  Rr: Bill Klinton, Nr.13, Prishtinë

  PHONE

  +38338111222

  EMAIL

  info@shukos.org